Digital transformation: corporate social responsibility of food safety In Vietnam

Vorschaubild nicht verfügbar
Autor:innen
Autor:in (Körperschaft)
Publikationsdatum
2019
Typ der Arbeit
Studiengang
Typ
04B - Beitrag Konferenzschrift
Herausgeber:innen
Herausgeber:in (Körperschaft)
Betreuer:in
Übergeordnetes Werk
Themenheft
DOI der Originalpublikation
Reihe / Serie
Reihennummer
Jahrgang / Band
Ausgabe / Nummer
Seiten / Dauer
Patentnummer
Verlag / Herausgebende Institution
Verlagsort / Veranstaltungsort
Kuala Lumpur
Auflage
Version
Programmiersprache
Abtretungsempfänger:in
Praxispartner:in/Auftraggeber:in
Zusammenfassung
Unsafe food containing harmful bacteria, viruses, parasites or chemical substances, causes more than 200 diseases – ranging from diarrhoea to chronic diseases such as cancers, and it creates a vicious cycle of disease and malnutrition, particularly affecting children and older people. Diseases caused by unsafe food claim an estimated 2 million lives globally each year . In this paper, to discuss how digital transformation aligns with corporate social responsibility and the immediate action required in order to keep safety and quality along the food supply chain in Vietnam.
Schlagwörter
Fachgebiet (DDC)
330 - Wirtschaft
Projekt
Veranstaltung
2nd Connect-Us Conference 2019
Startdatum der Ausstellung
Enddatum der Ausstellung
Startdatum der Konferenz
08.10.2019
Enddatum der Konferenz
11.10.2019
Datum der letzten Prüfung
ISBN
ISSN
Sprache
Englisch
Während FHNW Zugehörigkeit erstellt
Ja
Zukunftsfelder FHNW
Publikationsstatus
Veröffentlicht
Begutachtung
Peer-Review der ganzen Publikation
Open Access-Status
Closed
Lizenz
Zitation
FREIBURGHAUS, Teresa, Andreas REBER und Corinne KÖPFLI, 2019. Digital transformation: corporate social responsibility of food safety In Vietnam. In: 2nd Connect-Us Conference 2019. Kuala Lumpur. 2019. Verfügbar unter: https://irf.fhnw.ch/handle/11654/42558