Gastronomic and social added value: Utilising unused human and material resources for an institution on the margins of society

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Autor:in (Körperschaft)
Publikationsdatum
2024
Typ der Arbeit
Bachelor
Studiengang
Typ
11 - Studentische Arbeit
Herausgeber:innen
Herausgeber:in (Körperschaft)
Betreuer:in
Übergeordnetes Werk
Themenheft
DOI der Originalpublikation
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Reihe / Serie
Reihennummer
Jahrgang / Band
Ausgabe / Nummer
Seiten / Dauer
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Verlag / Herausgebende Institution
Hochschule für Wirtschaft FHNW
Verlagsort / Veranstaltungsort
Basel
Auflage
Version
Programmiersprache
Abtretungsempfänger:in
Praxispartner:in/Auftraggeber:in
Soup&Chill und Restaurant du coeur, Basel-Stadt
Zusammenfassung
Soup&Chill offers homeless and socially disadvantaged individuals a place to rest and engage in social interactions. Restaurant du coeur complements this by providing employment opportunities for asylum seekers and combating food waste. Together, these initiatives create a synergistic approach to addressing social issues. This study examines how their combined business model can be adapted and implemented in other Swiss institutions to enhance support for marginalized populations. The analysis highlights the importance of comprehensive community-based solutions and the potential of it.
Schlagwörter
Fachgebiet (DDC)
Projekt
Veranstaltung
Startdatum der Ausstellung
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Startdatum der Konferenz
Enddatum der Konferenz
Datum der letzten Prüfung
ISBN
ISSN
Sprache
Deutsch
Während FHNW Zugehörigkeit erstellt
Ja
Zukunftsfelder FHNW
Publikationsstatus
Begutachtung
Open Access-Status
Lizenz
Zitation
Fischer, L., & Landolf, Y. (2024). Gastronomic and social added value: Utilising unused human and material resources for an institution on the margins of society [Hochschule für Wirtschaft FHNW]. https://irf.fhnw.ch/handle/11654/49059