Ontology-based recommender system satisfying application requirements

Vorschaubild nicht verfügbar
Autor:innen
Autor:in (Körperschaft)
Publikationsdatum
2019
Typ der Arbeit
Master
Studiengang
Typ
11 - Studentische Arbeit
Herausgeber:innen
Herausgeber:in (Körperschaft)
Betreuer:in
Übergeordnetes Werk
Themenheft
DOI der Originalpublikation
Link
Reihe / Serie
Reihennummer
Jahrgang / Band
Ausgabe / Nummer
Seiten / Dauer
Patentnummer
Verlag / Herausgebende Institution
Hochschule für Wirtschaft FHNW
Verlagsort / Veranstaltungsort
Olten
Auflage
Version
Programmiersprache
Abtretungsempfänger:in
Praxispartner:in/Auftraggeber:in
Zusammenfassung
Companies are increasingly recognizing the potential of the recommendation system. Various filter methods for recommendation systems have been identified in the literature. These are collaborative filtering (e.g., customers who bought product A, also product B),content-based filtering (e.g., you bought a printer, you may also need ink) or knowledge-based filtering (e.g., we know you like skirts: do you prefer the red or the blue skirt?). Two or more methods can be combined into so-called hybrid systems that try to combine the best aspects of each system. Another new trend is chatbots, as they can offer a personal and fast service to the customer. The combination of both technologies makes it easier for companies to communicate with their customers. The goal is for the customer to come back. However, current solutions do not focus on the alignment between the application view and the technical view; customers need to have a lot of expertise....
Schlagwörter
Fachgebiet (DDC)
330 - Wirtschaft
Projekt
Veranstaltung
Startdatum der Ausstellung
Enddatum der Ausstellung
Startdatum der Konferenz
Enddatum der Konferenz
Datum der letzten Prüfung
ISBN
ISSN
Sprache
Englisch
Während FHNW Zugehörigkeit erstellt
Ja
Publikationsstatus
Begutachtung
Open Access-Status
Lizenz
Zitation
PACAR, Maria, 2019. Ontology-based recommender system satisfying application requirements. Olten: Hochschule für Wirtschaft FHNW. Verfügbar unter: https://irf.fhnw.ch/handle/11654/39756