Ernährung und Kommunikation - Wie wird in der Bildung über Ernährung und Essen gesprochen?

Loading...
Thumbnail Image
Authors
Hertrampf, Anke
Author (Corporation)
Publication date
2015
Typ of student thesis
Course of study
Type
01A - Journal article
Editors
Editor (Corporation)
Supervisor
Parent work
Haushalt in Bildung & Forschung
Special issue
DOI of the original publication
Link
Series
Series number
Volume
4
Issue / Number
2
Pages / Duration
80-85
Patent number
Publisher / Publishing institution
Barbara Budrich
Place of publication / Event location
Edition
Version
Programming language
Assignee
Practice partner / Client
Abstract
Der Artikel beleuchtet die Kommunikation im Ernährungsunterricht. Mit dem Kommunikationsquadrat von Friedmann Schulz von Thun wird hinterfragt, ob die Kommunikation über Essen und Ernährung immer auf der Sachebene möglich ist.
Keywords
Ernährungsbildung, Ernährungskommunikation
Subject (DDC)
Project
Event
Exhibition start date
Exhibition end date
Conference start date
Conference end date
Date of the last check
ISBN
ISSN
2193-8806
2196-1662
Language
German
Created during FHNW affiliation
Yes
Publication status
Published
Review
No peer review
Open access category
License
Citation
SENN, Corinne und Anke HERTRAMPF, 2015. Ernährung und Kommunikation - Wie wird in der Bildung über Ernährung und Essen gesprochen? Haushalt in Bildung & Forschung. 2015. Bd. 4, Nr. 2, S. 80–85. DOI 10.26041/fhnw-915. Verfügbar unter: https://doi.org/10.26041/fhnw-915