Blockchain for Proof of Provenance - Regional Market Demand Analysis

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Autor:in (Körperschaft)
Publikationsdatum
2020
Typ der Arbeit
Bachelor
Studiengang
Typ
11 - Studentische Arbeit
Herausgeber:innen
Herausgeber:in (Körperschaft)
Übergeordnetes Werk
Themenheft
DOI der Originalpublikation
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Reihe / Serie
Reihennummer
Jahrgang / Band
Ausgabe / Nummer
Seiten / Dauer
Patentnummer
Verlag / Herausgebende Institution
Hochschule für Wirtschaft FHNW
Verlagsort / Veranstaltungsort
Olten
Auflage
Version
Programmiersprache
Abtretungsempfänger:in
Praxispartner:in/Auftraggeber:in
Zusammenfassung
Many farms produce and sell agricultural products directly from their farm. Biodiversity is a concern of many farmers. However, there is little incentive to promote biodiversity. With Blockchain it is possible to prove the provenance of products and their impact on biodiversity. Using the example of fruit brandy, this Bachelor Thesis aims to investigate whether there is a market need to prove the origin of fruit brandies on both sides, the producer and the end-consumer. Ultimately a visual solution, that could be combined with Blockchain to represent the origin, is displayed in the paper.
Schlagwörter
Fachgebiet (DDC)
330 - Wirtschaft
Projekt
Veranstaltung
Startdatum der Ausstellung
Enddatum der Ausstellung
Startdatum der Konferenz
Enddatum der Konferenz
Datum der letzten Prüfung
ISBN
ISSN
Sprache
Englisch
Während FHNW Zugehörigkeit erstellt
Ja
Publikationsstatus
Begutachtung
Open Access-Status
Lizenz
Zitation
GRÜTTER, Alain, 2020. Blockchain for Proof of Provenance - Regional Market Demand Analysis. Olten: Hochschule für Wirtschaft FHNW. Verfügbar unter: https://irf.fhnw.ch/handle/11654/39605