Was beim Essen wichtig ist oder wie kommen Ernährungsbotschaften an? Auswertungen zur Coop-Studie «Gesund Essen: Einstellungen, Wissen und Verhalten»

No Thumbnail Available
Author (Corporation)
Publication date
2010
Typ of student thesis
Course of study
Type
01A - Journal article
Editors
Editor (Corporation)
Supervisor
Parent work
Schweizer Zeitschrift für Ernährungsmedizin
Special issue
DOI of the original publication
Link
Series
Series number
Volume
8
Issue / Number
5
Pages / Duration
39-41
Patent number
Publisher / Publishing institution
Rosenfluh
Place of publication / Event location
Edition
Version
Programming language
Assignee
Practice partner / Client
Keywords
Bildungsorganisation und Schulqualität
Subject (DDC)
370 - Erziehung, Schul- und Bildungswesen
Project
Event
Exhibition start date
Exhibition end date
Conference start date
Conference end date
Date of the last check
ISBN
ISSN
1660-4695
Language
German
Created during FHNW affiliation
Yes
Strategic action fields FHNW
Publication status
Unknown
Review
No peer review
Open access category
License
Citation
BENDER, Ute, 2010. Was beim Essen wichtig ist oder wie kommen Ernährungsbotschaften an? Auswertungen zur Coop-Studie «Gesund Essen: Einstellungen, Wissen und Verhalten». Schweizer Zeitschrift für Ernährungsmedizin. 2010. Bd. 8, Nr. 5, S. 39–41. Verfügbar unter: http://hdl.handle.net/11654/13032