Improvement of the Market Situation for Meat Products Concerning Animal Welfare
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Autor:innen
Autor:in (Körperschaft)
Publikationsdatum
2022
Typ der Arbeit
Bachelor
Studiengang
Sammlung
Typ
11 - Studentische Arbeit
Herausgeber:innen
Herausgeber:in (Körperschaft)
Betreuer:in
Übergeordnetes Werk
Themenheft
DOI der Originalpublikation
Link
Reihe / Serie
Reihennummer
Jahrgang / Band
Ausgabe / Nummer
Seiten / Dauer
Patentnummer
Verlag / Herausgebende Institution
Hochschule für Wirtschaft FHNW
Verlagsort / Veranstaltungsort
Olten
Auflage
Version
Programmiersprache
Abtretungsempfänger:in
Praxispartner:in/Auftraggeber:in
Schweizer Tierschutz STS, Basel
Zusammenfassung
Technological progress and changes in the way animals are kept have led to animal products becoming comparatively cheap. This type of animal husbandry, which is often torture for the animals, is an unacceptable state in terms of animal welfare. Switzerland is still far away from being sustainable and animal friendly. The aim of this Bachelor Thesis was to understand the interests and impacts of the various market players while considering the entire value chain. The interrelationships in the market as well as market power of individual players are analyzed.
Schlagwörter
Fachgebiet (DDC)
Veranstaltung
Startdatum der Ausstellung
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Startdatum der Konferenz
Enddatum der Konferenz
Datum der letzten Prüfung
ISBN
ISSN
Sprache
Englisch
Während FHNW Zugehörigkeit erstellt
Ja
Zukunftsfelder FHNW
Publikationsstatus
Begutachtung
Open Access-Status
Lizenz
Zitation
Cudemo, G., & Marolf, C. (2022). Improvement of the Market Situation for Meat Products Concerning Animal Welfare [Hochschule für Wirtschaft FHNW]. https://irf.fhnw.ch/handle/11654/41770