Normalität, Notwendigkeit und Neugier – Nahrungszubereitung und vielfältige Speisenauswahl in Diskursen von Jugendlichen
Loading...
Authors
Author (Corporation)
Publication date
2011
Typ of student thesis
Course of study
Collections
Type
01B - Magazine or newspaper article
Editors
Editor (Corporation)
Supervisor
Parent work
Mitteilungen. Internationaler Arbeitskreis für Kulturforschung des Essens
Special issue
DOI of the original publication
Link
Series
Series number
Volume
Issue / Number
18
Pages / Duration
20-27
Patent number
Publisher / Publishing institution
Dr. Rainer-Wild-Stiftung
Place of publication / Event location
Edition
Version
Programming language
Assignee
Practice partner / Client
Keywords
Subject (DDC)
Event
Exhibition start date
Exhibition end date
Conference start date
Conference end date
Date of the last check
ISBN
ISSN
1437-5222
Language
German
Created during FHNW affiliation
Yes
Strategic action fields FHNW
Publication status
Unknown
Review
No peer review
Open access category
License
Citation
Bender, U. (2011). Normalität, Notwendigkeit und Neugier – Nahrungszubereitung und vielfältige Speisenauswahl in Diskursen von Jugendlichen. Mitteilungen. Internationaler Arbeitskreis für Kulturforschung des Essens, 18, 20–27. http://hdl.handle.net/11654/13184