Was Rezepte und Kochbücher als Lehrmittel erzählen - und wie sie sich verändern

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Author (Corporation)
Publication date
30.09.2013
Typ of student thesis
Course of study
Type
04A - Book part
Editors
Vögeli, Susanne
Rigendinger, Max
Editor (Corporation)
Supervisor
Parent work
Elisabeth Fülscher. Das Fülscher Kochbuch
Special issue
DOI of the original publication
Link
Series
Series number
Volume
Issue / Number
Pages / Duration
32-38
Patent number
Publisher / Publishing institution
Hier und Jetzt
Place of publication / Event location
Dättwil
Edition
4
Version
Programming language
Assignee
Practice partner / Client
Keywords
Project
Event
Exhibition start date
Exhibition end date
Conference start date
Conference end date
Date of the last check
ISBN
ISSN
Language
German
Created during FHNW affiliation
Yes
Strategic action fields FHNW
Publication status
Published
Review
Expert editing/editorial review
Open access category
License
Citation
Bender, U., & Städeli, R. (2013). Was Rezepte und Kochbücher als Lehrmittel erzählen - und wie sie sich verändern. In S. Vögeli & M. Rigendinger (eds.), Elisabeth Fülscher. Das Fülscher Kochbuch (4 ed., pp. 32–38). Hier und Jetzt. http://hdl.handle.net/11654/13414