Kochen und Essen: zwischen existenzieller Notwendigkeit, Genuss und sozialer Teilhabe
Loading...
Authors
Author (Corporation)
Publication date
07.2018
Typ of student thesis
Course of study
Collections
Type
04A - Book part
Editors
Scheer, Michael
Editor (Corporation)
Supervisor
Parent work
Stadtwirte – Von Sozialraumfarmern und Inklusionswirten
Special issue
DOI of the original publication
Link
Series
Series number
Volume
Issue / Number
Pages / Duration
50-70
Patent number
Publisher / Publishing institution
Eigenverlag
Place of publication / Event location
Bremen
Edition
Version
Programming language
Assignee
Practice partner / Client
Abstract
Der Beitrag eröffnet einen Diskurs über Kochen und Essen mit Blick auf die Beschäftigungsumgebung „Küche“ im Allgemeinen und was dies im Besonderen für die beschäftigungswirksame Teilhabe von Menschen mit
psychischen und seelischen Behinderungen bedeutet. Und wieso hier die Frage nach
Integration eine Irreführende ist.
Keywords
essen, kochen, teilhabe
Subject (DDC)
Event
Exhibition start date
Exhibition end date
Conference start date
Conference end date
Date of the last check
ISBN
ISSN
Language
German
Created during FHNW affiliation
Yes
Strategic action fields FHNW
Publication status
Published
Review
Expert editing/editorial review
Open access category
License
Citation
Käsmayr, A. (2018). Kochen und Essen: zwischen existenzieller Notwendigkeit, Genuss und sozialer Teilhabe. In M. Scheer (ed.), Stadtwirte – Von Sozialraumfarmern und Inklusionswirten (pp. 50–70). Eigenverlag. https://irf.fhnw.ch/handle/11654/30694