Der Geschmack der emotionalen Berührung oder kann ich das nochmal haben, bitte?

Loading...
Thumbnail Image
Author (Corporation)
Publication date
12/2019
Typ of student thesis
Course of study
Type
01A - Journal article
Editors
Editor (Corporation)
Supervisor
Parent work
Epikur. Journal für Gastrosophie
Special issue
DOI of the original publication
Series
Series number
Volume
2019
Issue / Number
1
Pages / Duration
Patent number
Publisher / Publishing institution
Place of publication / Event location
Edition
Version
Programming language
Assignee
Practice partner / Client
Abstract
Die Einbettung emotionaler Berührung durch Essen im komplexen Spannungsfeld von Gestaltung, Wahrnehmung, Kultur und sozialer Begegnung.
Keywords
speise, essen, restaurant
Subject (DDC)
Project
Event
Exhibition start date
Exhibition end date
Conference start date
Conference end date
Date of the last check
ISBN
ISSN
Language
German
Created during FHNW affiliation
Yes
Strategic action fields FHNW
Publication status
Published
Review
Expert editing/editorial review
Open access category
License
Citation
Käsmayr, A. (2019). Der Geschmack der emotionalen Berührung oder kann ich das nochmal haben, bitte? Epikur. Journal für Gastrosophie, 2019(1). https://irf.fhnw.ch/handle/11654/30692